Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gördeszkázás a Velencei-tónál

A hosszú hétvégét a Velencei-tónál töltöttük, és természetesen vittünk bringákat és deszkákat is. Gárdonyi nyaralónk elég messze van a parttól, de az út lefelé kellemesen lejt ahhoz, hogy mindenféle energiabefektetés nélkül le lehessen gurulni a strandig.

fotó: Lilla

0 Tovább

A deszkám: mini cruiser

Öcsémtől volt otthon egy egyszerű, sima gördeszkánk, ami évek óta állt érintetlenül az előszobában. Bár Bálintnak soha senki nem mutatta, kilenc hónapos volt, amikor ráhasalt/ráült, és elkezdte lökni magát. Szerelem volt első látásra, azóta imádja a gördeszkákat. Nem meglepő hát, ha karácsonyra a kisebbik nagybátyjától, az öcsémtől gördeszkát kapott. A gördeszkát persze én néztem és választottam ki, és természetesen akkor már magamat is megleptem eggyel karácsonyra. A választásom egy mini cruiser deszkára esett. Hogy miért? És hogy mik a tapasztalataim? Azt a tovább után elárulom, de figyelmeztetek mindenkit, ez nem egy szakértői poszt, szimplán egy gördeszkázni most tanuló anyuka gondolatai! :)

fotó: Hubai Orsi - Pixel Művek

1 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek