Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az 50-es évek újra szexi!

Az 50-es évek felszabadult strandolásaival teljesen összeforrt a bikini, hiszen akkor vált Amerikában széles körben elfogadott viseletté. Nagyanyáink korában még hatalmas, köldököt takaró fürdőruhaalsók számítottak divatosnak, és ez a bizonyos szempontból szexi ruhadarab 2014-ben ismét divatosnak számít majd. Én már be is szereztem az enyémet az Asos-ról!

0 Tovább

Pénzt a bugyiba

Nemcsak a sztriptíztáncosnők bugyija lehet tele pénzzel, főleg ha beszerezzük ezt a bugyi alakú tárcát a Meshkáról. A pénztárca 1900 forintért vásárolható meg a Ladybug boltjában. Van belőle feket és lila, sőt piros és kék is.

kép: meska.hu

0 Tovább

Az ikonikus strasszos bugyi

A strasszos bugyi azóta ikonikus, mióta a Szex és New York negyedik évadában Carrie egy jótékonysági divatbemutatón egy ilyenben hasalt el a kifutón. Bár a bugyi-cicifix és ballonkabát hármas nem mondható éppen utcai viseletnek, a sorozat stylistja, Patricia Field ebben az esetben is nagyot alkotott. Strasszos bugyi pedig kapható a H&M karácsonyi kollekciójában. De még mielőtt bemutatnám a bugyogót, idézzük fel ezt az ominózus részt a sorozatból.

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek