Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bringatúra a Római-partra 1.

A vasárnapra beharangozott rosszidő miatt (ami láthatóan meg is érkezett) kimaxoltuk a tegnapi szombati napot. Majdnem a Normfafától kitekertünk a Római-partra, azzal a céllal, hogy néhány órát a Fellinin ejtőzzünk.

fotó: Robi (Gopro)

0 Tovább

Bringatúra a Velencei-tónál 1.

Ha már valaki unja a tó megkerülését, annak kitűnő alternatíva lehet az az út, amit a hosszú hétvégén mi tettünk meg bringával a Velencei-tó környékén. Mi egy teljes napot szántunk erre a kicsit több, mint 45 kilométeres túrára, de ebben benne volt egy ebéd, bámészkodás, fotózás és sütizés is, na meg egy defekt... Térkép és bővebb leírás a tovább után. Aki még nem tudja, merre tekerjen a május 1-jei hosszú hétvégén, az mindenképpen kattintson!

fotó: Lilla

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek