Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Almás-zabpelyhes keksz

Tegnap késő délután nekiállítam kísérletezni, és örömmel jelenthetem be, a kísérlet sikerült, az almás-zabos keksz isteni lett. Jöjjön most a csokis-zabos keksz módosított a receptje!

fotó: Lilla

0 Tovább

Hasznos falmatrica az előszobába

Az új lakásban hétről hétre szaporodnak a falmatricák. Bálint szobája után a nappalinkba a következő időzet került: "We bulid too many walls and not enough bridges". De most nem ezt, hanem a legfrissebb, funkcionális matricánkat szeretném megmutatni, ami az előszobában található.

fotó: Lilla

0 Tovább

Űrhajó a gyerekszobában

Egyik nap kitaláltam, hogy Bálint szobájába, az ágy fölé kellene egy űrhajó, és másnapra elkészült az egyedi falmatrica. (Bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljeseülne!) Szerintem szuperül mutat, így már egy igaz, vagány nagyfiú szobájára kezd hasonlítani a másfél éves főhadiszállása. Nektek tetszik?

fotó: Lilla

0 Tovább

Almaleves borongós napokra

Még két éve ősszel, mikor leutaztunk téliestíetni a gárdonyi nyaralónkat, nagypapám feltett szándéka volt, hogy kivágja az összes almafát, mivel ő nem akarja őket permetezni és begyűjteni a termést. Egész napos kampánnyal egy fát meg tudtam menteni, azóta az az én bio almafám. Papám nem permetezi, de azért a termést ő gyűjti be, és szállítja le nekünk. Idén is hozott egy nagy kosarat telis-tele csenevész almákkal. Mivel az almák nem festettek túl jól, senkinek nem volt kedve megenni őket, viszont én mégsem akartam, hogy kidobjuk őket, így almalevest főztem belőlük. Isteni, édes almalevest, ami tökéletes borongós, szobában ülős estékre!

fotó: Lilla

0 Tovább

Birkanyáj a gyerekszobában

A hintabárány beszerzése után annyira belelkesedtem a birkákkal kapcsolatban, hogy úgy döntöttem az egész gyerekszoba/gyereksarok birkákkal lesz dekorálva. Néhány ötlet:

1. DIY birka alakú párna

2. Birkás falióra

3. Birka alakú párna

4. Kiságy fölé akasztható játék

5.
Birkás falmatrica

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek