Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyi csomagolás egyszerűen és stílusosan

Tavaly egyszerű ikeás papírba csomagoltam az ajándékokat, tudjátok abba, ami ki van téve a pénztárok után, hogy a törékeny cuccokat beburkoljuk. Az előző évben ahhoz a papírhoz is egyszerű madzagot választottam, idén pedig tovább finomítottam ezt a naturális stílust.

fotó: Lilla

Az Ikeában vásároltam sima barna csomagolópapírt, 8 métert 495 forintért. Ez nagyon jutányos ár. Itthon talált, maradék szaténszalagból készítettem masnikat, valamint ruhacsipeszekből kártyacsipeszeket (ezek elkészítéséről később lesz egy bejegyzés). A becsomagolt ajándékokat madzaggal kötöttem át, majd a csomó tetejére ragasztópisztollyal rögzítettem a szaténmasnikat. A kísérőkártyákat ezúttal régi fotók helyettesítik. Beszkenneltem mindenkiről egy-egy régi fényképet, kinyomtattam, kemény kartonra felragasztottam, majd kivágtam, végül a csipeszekkel rögzítettem a fényképes jelölőket.

2 Tovább

Magyar designt minden csajnak karácsonyra!

Nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy nagymamánkat, anyukánkat, a hugunkat vagy éppen a barátnőnket meglepjük valami egyedivel, valami magyarral. Most erre mutatunk példákat!

NAGYINAK: 26 cm-es tortatartó BeCake'

ANYUKNAK: Margarita infánsnő mintájú vászontáska Karla

HUGINAK: grafikával díszett kislányruha Kürti Andi

BARÁTNŐNEK: 21. századi napló Postbook

0 Tovább

Karácsonyi ötletek kicsiknek

0 Tovább

Anyák napjára hangolódva

1. Óra, Etsy, 29 dollár

2. Nyakánc, Etsy

3. Napellenző, Asos, 23,99 euró

4. Borítékszerű párna, Etsy, 29,99 dollár

5. Maxiruha, H&M, 79,95 dollár

6. Szappan, Naturszappanok.hu, 890 forint

0 Tovább

Egy kép a képemről


fotó: Neményi Márton

Eszter már régen kinézte magának a Je Suis Belle arany babérkoszorújáról készített fotómat. Szerette volna keretezve a lakása falán látni. Pont jó születésnapi, ja bocsánat összeköltözős ajándék lett!

1 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Utolsó kommentek