Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ikonikus strasszos bugyi

A strasszos bugyi azóta ikonikus, mióta a Szex és New York negyedik évadában Carrie egy jótékonysági divatbemutatón egy ilyenben hasalt el a kifutón. Bár a bugyi-cicifix és ballonkabát hármas nem mondható éppen utcai viseletnek, a sorozat stylistja, Patricia Field ebben az esetben is nagyot alkotott. Strasszos bugyi pedig kapható a H&M karácsonyi kollekciójában. De még mielőtt bemutatnám a bugyogót, idézzük fel ezt az ominózus részt a sorozatból.

0 Tovább

Szőnyegből táska

November közepén debütál a Martin Margiela kollekció a H&M üzleteiben. Addig is itt egy street fashion fotó, amelyen a divatház egyik koktéltáskája látható. Ez a retikül úgy fest, mintha a nagyi faliszőnyegét csaptuk volna a hónunk alá!

kép: streetpeeper.com

0 Tovább

Babacuccok olcsón 3.

A H&M gyerekosztályán nagyon kedvező áron nagyon bájos dolgokra bukkanhatunk, mint például ez az újszülötteknek való együttes!

0 Tovább

Tavaszvárás: gyümölcskosár a H&M-től

Ízesített, hidratáló széjfények a H&M-től kedves, gyümölcsformájú csomagolásban. Forrás: hm.com

0 Tovább

Tavaszvárás - divat 2.

36-os a lábom. Ezt csak arra az esetre mondom, ha valaki a nevem napján esetleg egy ilyennel szeretne meglepni. Ár és lelőhelyek itt!

0 Tovább
12
»

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek