Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2in1 ruhák, bolt, magazin

A 2in1 márkával a terhességem idején ismerkedtem meg, és mivel lenyűgöztek a csodás kampányképek (amelyek vizuális világáért Kiss Heni felelt), mindenképpen szerettem volna találkozni a tervezővel, Judittal. Akkor született ez az interjú, és kicsivel előtte pedig az üzletet bemutató cikk. A héten a Retek utca fele jártam, és benéztem az üzletbe. Kifele jövet természetesen átnéztem a szórólapokat, és nagyon megörültem, mikor a szóróanyagok között a 2in1 márka első, ingyenes magazinjára bukkantam.

fotó: Lilla

"...A magyar nők életét éljük: ez a magazin ezt az életet járja körül a gyerekeinkből kiindulva, de nem körbeugrálva őket..." - részlet az első szám főszerkesztői leveléből, Judittól. Az évente kétszer, tavasz-nyári és őszi-téli lapszámmal jelentkező kiadvány sok mindennel foglalkozik: Görög Zitával az anyaszerepről készítettek interjút, de szó van a családtervezésről és a védőnői feladatokról is, de persze a mese és a divat sem hiányozhat az oldalakról. Van egy magyar divatmárka, amit mostmár nemcsak csodaszép és kényelmes ruháiért, barátságos, sok-sok csecsebecsével telerakott üzletéért, hanem magazinjáért is szerethetünk!

2in1 a Facebookon és a neten.

0 Tovább

Divatos kirándulás 4.

Divatos kirándulás sorozatomban magyar tervezők kampányfotózásainak helyszíneit keresem fel. Ezúttal viszont egy olyan helyet ajánlok, ahol még én sem jártam. Sajnos még nem voltam Szilsárkányon, de remélem tavasszal sor kerül rá. Egy kis netes kutakodás után bukkantam ugyanis rá, hogy a 2in1 kismamaruha-márka egy szilsárkányi kúriában fotózta 2011-es tavasz-nyári kampányát. A hely varázslatos! A kúriáról bővebb leírás itt található!

kép: facebook.com/kismamaruha

kép: elvit.hu

0 Tovább

csirek

blogavatar

Lilla vagyok, főállásban divatról írok és táskákat tervezek. Ez a blog a számomra kedves dolgok gyűjteménye lesz. Valószínű sokat lesz szó divatról és táskákról... Ja, és mióta van egy kisfiam, azóta babás-mamás dolgokról is szó esik néha! kontakt: lilla(kukac)sellei.hu Facebook: https://www.facebook.com/csirek.me fotóblog: http://csirek.tumblr.com/ táskák: http://lilla.sellei.hu

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek